Usluge

Usluge

Web design

 

Krojimo web stranice prema Vašoj mjeri, originalnog i atraktivnog dizajna, kreativnih ideja, s posebnim fokusom na funkcionalnost. Kreativno smo precizni.

Web development

 

Siteove razvijamo koristeći standardne metode i tehnike koje predstavljaju pravila struke, ali i najnovije tehnologije. Da bi web site radio važno je uspostaviti mehanizme koji ga pokreću.

Održavanje

 

Nakon postavljanja na server, site je potrebno održavati u funkciji, brinući se da svi elementi rade besprijekorno i glatko. Redovan back-up je važan aspekt tog procesa.

Krojimo web stranice prema Vašoj mjeri, vodeći se Vašim potrebama i stavljajući Vas u centar procesa od samog početka. Zato nam je komunikacija sa Vama od presudne važnosti, od inicijalnog intervjua, ali i svaki naredni kontakt, do finalnog proizvoda, prateći pažljivo Vaše želje i sugestije.

Vodimo računa da dizajn prati originalnost i da ni jedan site nema sličnosti sa bilo kojim drugim projektom koji smo radili. Zato ne radimo siteove kao po traci, kao kod serijske proizvodnje, već se posvećujemo svakom siteu posebno.

Atraktivnost i privlačnost web sitea je imperativ. Želimo raditi stranice koje su oku privlačne i koje mame posjetitelja izazivajući uzdahe. Poštujući standarde u dizajnu pratimo trendove, dok istovremeno ostajemo originalni. To postižemo kreativnošću kao sredstvom komunikacije i idejama, zadržavajući funkcionalnost kao bitnu kariku.

Taj je pristup orijentiran točno ka pogađanju cilja, ka središtu našeg zadatka, a to je precizno predstavljanje i pozicioniranje subjekta (proizvoda, usluge, tvrtke, pojedinca i sl.) na Internetu.

Kreativno smo precizni.

Web siteove razvijamo koristeći standardne metode i tehnike koje predstavljaju pravila struke, ali koristimo i najnovije tehnologije prateći trendove. Da bi web site funkcionirao važno je uspostaviti mehanizme koji ga pokreću, a u tu svrhu služimo se backend i frontend tehnikama.

Stranice prilagođavamo svim veličinama ekrana, čineći ih potpuno responzivnima, kako bi se one kod svih vrsta uređaja (stolna računala, laptopi, tableti i mobiteli) prikazivale optimalno.

Nudimo i niz dodatnih mogućnosti i funkcija ovisno o potrebama klijenta i vrsti web sitea kao i o djelatnosti klijenta.

Nakon postavljanja na server, site je potrebno održavati u funkciji, brinući se da svi elementi rade besprijekorno i glatko, kako bi se spriječili eventualni kvarovi u radu.

Često je potrebno ažuriranje samog sadržaja, u prvom redu tekstova i slika te informacija i podataka, kako bi Vaš web site bio živ i aktivan, a to doprinosi većem broju posjetitelja.

Redovan back-up važan je aspekt održavanja, jer omogućava miran san vlasniku web sitea, ali i nama web dizajnerima. To je stoga jer će sigurnosna kopija sitea biti pohranjena na sigurnom mjestu te biti upotrijebljena u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti.