Leptirić

Web studio Bradonja Leptiric

Naziv projekta:
Leptirić

Klijent:
Leptirić

Usluga:
web stranica

Vladana je iskusan turistički vodič kojoj je bila potrebna web prezentacija za posao kojim se bavi preko svoje agencije za vođene ture “Leptirić”. Agencija vodi ture po Hrvatskoj i Sloveniji, a u najvećoj mjeri po Istri.

Ideja je bila da se prezentira tko je Vladana, čime se ona i njezina agencija bave, koje ture vodi i da se predstave destinacije.

Uvijek je važno da je navigacija intuitivna i da se lako i jednostavno može doći do svih informacija koje site sadrži. Stoga je ovdje bilo bitno da su informacije predstavljene pregledno i jasno uz neizostavnu atraktivnost dizajna.

Želio sam atraktivan i dinamičan dizajn koji posebno dolazi do izražaja na početnoj stranici od koje, prirodno, sve kreće. Početna stranica je zamišljena kao svojevrsni navigacijski sistem koji pruža pristup svim turama, tekstovima o destinacijama, sustavu za provjeru dostupnosti, tekstu o agenciji, recenzijama zadovoljnih klijenata…

Prezentacijom dominira nijansa tirkizne boje koja predivno komunicira sa svim elementima te lijepo pristaje uz glavni i sekundarni font.

https://guidedtoursofistria.eu