TTT Apartments

Web studio Bradonja TTT Apartments

Naziv projekta:
TTT Apartments

Klijent:
A5 Promocija

Usluga:
web stranica

Web site je napravljen po modelu outsourceinga za partnera, marketinšku agenciju A5 Promocija, čiji je klijent iznajmljivač turističkih apartmana TTT Rovinj. Klijent posjeduje tri apartmana u Rovinju. Dva apartmana se nalaze u samom centru grada, dok je jedan u mirnom okruženju na samo pet minuta od centra.

Ideja koja mi je bila inspiracija za ovaj projekt je sunčani Rovinj u vrijeme ljetnih mjeseci. Tako je nastala dominantna boja, nijansa narančaste, koju sam koristio kroz cijeli web site. Boja se savršeno uklapa u minimalistički dizajn koji dominira.

Vođen potrebom za preglednošću informacija koje site nudi o smještaju, kao i intuitivnim korisničkim sučeljem (UI – User Interface), težio sam jednostavnosti u dizajnu te ravnim i čistim linijama.

Na web prezentaciji se nalaze tri apartmana od kojih je svaki drugačiji te nudi nešto svoje, autentično. Svaki apartman ima svoju vlastitu stranicu unutar sitea sa svim važnim informacijama: opis, karakteristike, sadržaji, aktualni cjenik te osvrti gostiju.

Kao posebnu pogodnost navodim sustav za provjeru dostupnosti sa kalendarom za svaki pojedini apartman. Odabirom datuma boravka na kalendaru te unosom broja gostiju, domaćin apartmana dobija e-mail poruku sa podacima o upitu, nakon čega odlučuje o potvrdi ili otkazu rezervacije.

Site možete pogledati na linku ispod.

https://tttrovinj.com